Е. А.К.. ГОСТИНИЧНЫЙ И РЕСТОРАННЫЙ БИЗНЕС В 2-х частях . – Минск: БГТУ, 2019. – 201 – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ec05b91-c97f-435c-b575-bf33bbd64d80 (дата обращения: 10.12.2025). – Текст : электронный.
APA
Е., А. К. (2019). ГОСТИНИЧНЫЙ И РЕСТОРАННЫЙ БИЗНЕС В 2-х частях БГТУ https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ec05b91-c97f-435c-b575-bf33bbd64d80
MLA
Е., А.. ГОСТИНИЧНЫЙ И РЕСТОРАННЫЙ БИЗНЕС В 2-х частях. БГТУ, 2019. 201. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.