Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

Қарағулова Ырысжан

Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Қарағулова Ырысжан
Атауы
Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
55 б
Пәндік рубрика
капуста. паслен және көкөніс өсімдіктері
УДК индексі
635.3
Авторлық белгілер
Қ41
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Параллель атауы
6М060700-Биология
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Қарағулова Ы.. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану . – Атырау: , 2019. – 55 б.
APA
Қарағулова, Ы. (2019). Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/7f01369a-6aa2-4f3f-bc8a-725759e4309b
MLA
Қарағулова, Ырысжан. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану. 2019. 55 б. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label