Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
Басылым қаласы
Алматы
Баспа
ҚазБСҚА баспаханасы
Басылған жылы
2001
Көлемі
136б.
ISBN
9965-546-58-4
Пәндік рубрика
Микробиология
УДК индексі
57А
Авторлық белгілер
С14
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
Учебное пособие
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Сағындықова С.. Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы . – Алматы: ҚазБСҚА баспаханасы, 2001. – 136б – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/f9671dac-8705-4a32-9b10-6d2ce33cf741 (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
Сағындықова, С. (2001). Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы ҚазБСҚА баспаханасы https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/f9671dac-8705-4a32-9b10-6d2ce33cf741
MLA
Сағындықова, С.З.. Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы. ҚазБСҚА баспаханасы, 2001. 136б. Accessed 12 Dec. 2025.