Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

Қарағулова Ырысжан

Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Қарағулова Ырысжан
Атауы
Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
55 б
Пәндік рубрика
капуста. паслен және көкөніс өсімдіктері
УДК индексі
635.3
Авторлық белгілер
Қ41
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Параллель атауы
6М060700-Биология
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Қарағулова Ы.. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану . – Атырау: , 2019. – 55 б.
APA
Қарағулова, Ы. (2019). Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/7f01369a-6aa2-4f3f-bc8a-725759e4309b
MLA
Қарағулова, Ырысжан. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану. 2019. 55 б. Accessed 13 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Шағын бизнес негіздері

Эл. нұсқа
2015

Шағын бизнес негіздері

О.Сәбден, А.Тұрғынбаева, Г.Бодаубаева, Ж.Сәбденова, Д.Кангалакова

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label