Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату

Қажымғалиев Э.

Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Қажымғалиев Э.
Атауы
Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2010
Көлемі
50 б
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.72
Авторлық белгілер
Қ15
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
АГУ
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Қажымғалиев Э.. Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату . – Атырау: , 2010. – 50 б.
APA
Қажымғалиев, Э. (2010). Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/276f1b65-5404-4ed6-876d-68f927dbad5b
MLA
Қажымғалиев, Э.. Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату. 2010. 50 б. Accessed 13 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Капсал

Капсал

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label