Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2010
Көлемі
50 б
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.72
Авторлық белгілер
Қ15
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
АГУ
Материал түрі
Мәтін
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Қажымғалиев Э.. Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату . – Атырау: , 2010. – 50 б.
APA
Қажымғалиев, Э. (2010). Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/276f1b65-5404-4ed6-876d-68f927dbad5b
MLA
Қажымғалиев, Э.. Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату. 2010. 50 б. Accessed 13 Dec. 2025.